Qui sóc

Hola!


Sóc l'Adriana i tinc 15 anys. Ara estudio ESO, però en quan pugui triar faré alguna cosa de lletres. Jugo a bàsquet des dels 10 anys. També he fet dansa clàssica durant 7 anys i dibuix durant 1.

M'agraden molt els flamencs i els cavalls, el número 16 (el meu dorsal) i els colors lila i taronja. Adoro els dibuixos de Banksy i m'estic tornant una addicta a Netflix.


Com podeu suposar m'encanta llegir. Vaig aprendre a llegir als 5 anys a l'escola. Des d'aquell moment m'hi vaig aficionar, i no es estrany perquè a casa meva tothom llegeix! La meva afició ha anat evolucionant amb mi. Els gèneres que més llegeixo són novel·la juvenil i Young adult. M'agraden diversos escriptors, d'aquí i de fora.

A part de llegir també m'encanta escriure, per aquí en podeu trobar la prova..
En aquest blog també hi ha escrits i històries, cançons de llibres (ja que m'encanta escoltar música)i Cds, i adaptacions literàries (sí, també m'agrada el cine) i més endavant frikades dins el món de la lectura! En general, qualsevol cosa que puguis trobar en una prestatgeria.

Vaig crear el blog el 29 de maig de 2016. Vaig decidir embarcar-me en aquesta aventura després de mesos pensant i ressenyant. Els blogs es nodreixen dels comentaris, així que us convido a deixar-ne un, també podeu enviar-me un correu a rutaperlamevaprestatgeria@gmail.com, em faria molta il·lusió!

Disfruteu del blog!


Comentaris