Qui sócAdriana, creadora del blog “Ruta per la meva prestatgeria.”


Vaig néixer rodejada de llibres, i suposo que això em va portar a estimar-los tant. Vaig aprendre a llegir, i poc a poc vaig començar a fer-ho sola. Amb el temps, he anat canviant de gènere preferit, d’estil de llibre, però mai he abandonat la lectura. Un dia, em vaig adonar que podia provar escriure, i resulta que em va encantar, i quan ho he mostrat, he rebut bones crítiques.


Algun dia, vaig descobrir un canal de youtube que parlava de llibres, i d’aquí va sorgir la idea de crear un blog que parlés de llibres. El títol el vaig tenir molt clar, vaig ajuntar dues de les meves passions, viatjar i llegir, d’aquí va sortir “Ruta per la meva prestatgeria.”  Després, em vaig adonar que era un nom una mica llarg, per això a les xarxes socials el nom és @prestatgeriaR


El meu blog, té les típiques seccions com el wrap up o el book haul, però també té seccions que he anat pensant posteriorment. Té una secció anomenada “música”, en aquesta secció, parlo de cançons que em recorden a llibres o faig playlists de les cançons d’un títol en concret.

També tinc una secció de col·laboracions que es diu “la teva i la meva.” En aquesta secció, algú em recomana un llibre, sèrie o pel·lícula i m’envia una ressenya, després jo llegeixo o miro el llibre, la pel·lícula o la sèrie i també en faig una ressenya, d’aquesta manera, podem trobar dues opinions en una mateixa ressenya.

El nom, em dóna molt de joc per la quantitat de coses que poden haver-hi en una prestatgeria, llibres, sèries, pel·lícules, CDs...


El mail de contacte és rutaperlamevaprestatgeria@gmail.com podeu escriure’m per qualsevol cosa (una col·laboració, una petició, un dubte, una idea de millora...), i ja ho sabeu, podeu visitar el blog rutaperlamevaprestatgeria.blogspot.com quan vulgueu!
Comentaris